Névjegy

ahonnan jövök és ahová megyek...
 | Névjegy

Lehettem volna valaki más,
de más az valaki más lett…

Tick Ervin
jungiánus asztrológus
szomatodráma játékvezető
+36 30 662 2033

Születtem Esztergomban. Ott jártam középiskolába is. 18 éves korom óta élek Budapesten. Laktam munkásszálláson, kollégiumban, albérletben, társbérletben, Pesten, Budán, ill. Budapest környékén. Voltam műszerész, nagytakarító, raktáros, hírlapárus, zöldséges, könyvesbolti eladó, kép- és tördelőszerkesztő. Dolgoztam üzemben, önkormányzati hivatalban, bankban, ill. egy egészségpolitikai havilapnál. Tanultam üzemmérnöknek, művelődésszervezőnek, webmesternek, kiadványszerkesztőnek és könyvtáros asszisztensnek. 1996 óta élek házasságban, két gyermekem van. Volt egyszer egy (családi) könyvesboltunk, melynek a neve Stellium volt – innen ered a weblap címe.

1998 óta vagyok un. okleveles asztrológus. Az asztrológiai tudásom alapját a Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület képzése adta meg. Az előzetes praktizáló éveim (1999-2002) során fokozatosan kristályosodott ki egy a személyemre szabott asztrológiai műfaj: a jungiánus asztrológia. Tevékenységemhez az elméleti hátteret Carl Gustav Jung analitikus pszichológiája adja. A szükséges tudást autodidakta módon, illetve személyes szakmai konzultációk segítségével szereztem meg.

Tizenöt éve e szellemben gyakorlom, illetve tanítom is a jungiánus asztrológiát csoportos és egyéni formában egyaránt. Az életviteli tanácsadásban az értelmezési keretet C. G. Jung analitikus pszichológiája adja. Carl Rogers és Irvin D. Yalom gyakorlatát követem az asztrológiai konzultációk során.

2015-16-ban elvégeztem dr. Buda László vezetésével a „Szomatodráma Játékvezetői” képzést és a „Szomatodráma Egyéni Konzultáció” képzést, melyek minőségi megújulást hoztak a konzultációs munkámban.

Amennyiben nagyon furdalja az oldaladat a kíváncsiság… :)
a Radix adataim
1964. február 29. 23:55 (Esztergom)

(x) A képlet az AstroSky asztrológiai programmal készült.

Share This