Én, a Bolond megálltam itt a kordémmal, melyen kupacban állnak az életfeladatok. Kis életfeladat, nagy életfeladat, kerek életfeladat, szögletes életfeladat, lyukas életfeladat, teli életfeladat, görbe életfeladat, egyenes életfeladat. Gyertek, gyertek! Álljatok sorba! Csak amíg a készlet tart. Aki szépen kéri, az akár kettőt kaphat, hogy tartalék is legyen.

Szervusz Öregem! Azt mondod gyűjtő vagy? Életfeladat-gyűjtő? Azt mondod, direkt a fal mellé van tolva az ágyad és mégis bal lábbal keltél fel? Úgy érzed ez valamit jelent? Talán a Karma akar ma valamit Tőled? Nyugodj meg nálam a megoldás, de lehet, hogy nem fogsz örülni neki, mert nem leszek eléggé sprituális. Tudod a Plútód a Szűz kádjában ül és ha végre kiszáll onnan, akkor nem mossa ki maga után és ott marad körben a piszok. A spájzban pedig a Szaturnusz elrontotta a gyomrát, miközben a Jupitert megharapta a kvinqunx. Legjobb lesz ha megmondod a mamának, hogy csókoltatom, Te pedig ezentúl csak ivigy beveszévélj mert különben zöld lesz a hajad!

Örülök, hogy látlak Kedves! Az mondod lécciii! Azt mondod addig nincs türelmed megnézni az aktuális reality show ma esti epizódját, amíg meg nem mondom azt életfeladatodat. Azt mondod már nem elég amit a Nők Lapja ír, most már szeretnél valami komolyabbat. Azt mondod már mindenki elmondta Neked, de hátha hallasz valami újat? No akkor most figyelj! Neked az a dolgod, hogy NŐ legyél. NŐjjél fel a feladathoz. Ne foglalkozz NŐvésben lévő férfiakkal és gyakorold a az empiriokriticizmust. Hogy nem tudod, hogy ez mit jelent? Nagyon jó! Akkor már működik az életfeladatod. Tudod a Vénuszod vonaglik a Rák ollói között. A felezőpontodat meg benőtte a dudva. Ezen csakis a Szaturnusz segíthetne (ez az, akit Te csak úgy hívsz, hogy Szati, a párját meg úgy, hogy Jupi), de annak meg beszorult a feje az egyik sötét ház esőcsatornájába, mert rosszul ítélte meg az orbisát. A Neptunusz viszont égve felejtette a villanyt a 12. ház alagsorában. Legjobb lesz, ha ezentúl csak paralelepipedon alakú francia krémeseket eszel és a csakráidat egy csokorban vízbe teszed és naponta öntözöd. Ja és még valami nagyon fontos!

Teliholdkor ne pisilj a kertben!

(egy régi írás leporolva…)
Kép: © Diego Cardoso – Trupe Miolo Mole

Share This